Trailer voor 'Ice Age 6' die binnenkort al verschijnt

Trailer voor 'Ice Age 6' die binnenkort al verschijnt

Opvallend genoeg belandt deze direct op Disney+.

Er verschenen sinds 2002 vijf films in de Ice Age-franchise in de wereldwijde bioscoopzalen. De reeks was bijzonder succesvol en kwam van 20th Century Fox en Blue Sky Studios. Beide partijen kwamen even geleden in handen van Disney en eerder dit jaar werd Blue Sky Studios opgeheven.

Blue Sky Studios is vooral bekend van de Ice Age-films, maar leverde ook onder meer Robots, Horton Hears a Who!, Rio, The Peanuts Movie en Spies in Disguise op. Het binnenkort te verschijnen Ice Age 6, die The Ice Age Adventures of Buck Wild heet, kwam van Bardel Entertainment.

Trailer The Ice Age Adventures of Buck Wild
De regisseur van de animatiefilm is regisseur John C. Donkin, die bekend is van de Blue Sky-animatiefilm Ferdinand uit 2017. Acteur Simon Pegg keert terug als Buck. Verder lijken alle andere figuurtjes ingesproken door nieuwe acteurs.

The Ice Age Adventures of Buck Wild verschijnt op 28 januari op Disney+. Hieronder de trailer.


The Ice Age Adventures of Buck Wild zet de hilarische escapades van ieders favoriete prehistorische zoogdieren voort. De opossumbroers Crash en Eddie gaan op zoek naar een eigen plek in de wereld, maar komen al snel vast te zitten in een enorme ondergrondse grot.

Ze worden gered door de eenogige wezel die op dinosauriërs jaagt, Buck Wild. Samen moeten ze het opnemen tegen de weerbarstige dinosaurussen die in de Lost World wonen.

NieuwsFilm

meest populair