Nieuwe oorlogsfilm van Netflix sterk ontvangen

Nieuwe oorlogsfilm van Netflix sterk ontvangen

Na de eerste recensies staat de film nog op 100%.

Netflix komt volgende maand met een nieuwe oorlogsfilm. Dit keer is het Munich: The Edge of War, een Britse productie van regisseur Christian Schwochow. Hij is bekend van Je Suis Karl. De eerste recensies voorspellen een prima avondje.

De eerste recensies zijn nu op Rotten Tomatoes verschenen en die lijken een prima film te voorspelen. Op het moment van schrijven staat de oorlogsfilms nog altijd op 100 procent op de Tomatometer. Er zijn op dit moment overigens nog maar zeven recensies opgehaald.

"Randje van je stoel"-thriller
"Een veelal meeslepend drama dat te lang is voor een spionagefilm, maar te kort voor de miniserie die het dreigt te worden," schrijft de verder positieve Fionnuala Halligan van Screen International. "De productiewaarde is hoog en Schwochow geeft een zekere mate van spanning aan een bekende uitkomst," voegde David Parkinson van Radio Times toe.

Een heel stuk positiever is Jeanne Kaplan van Kaplan vs. Kaplan: "Een "randje van je stoel"-thriller, perfect voor cinefielen die deze momenten uit ons verleden heel interessant vinden." En Harvey S. Karten van Shockya.com: "Een solide dramatisering van de Britse verzoening met Hitler."

Munich: The Edge of War heeft rollen voor onder meer Jeremy Irons als Neville Chamberlain, George MacKay als Hugh Legat, Jannis Niewöhner als Paul von Hartmann en vanaf 21 januari staat deze op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair