Nicole Kidman reageert boos op vragen over haar huwelijk met Tom Cruise

Nicole Kidman reageert boos op vragen over haar huwelijk met Tom Cruise

De actrice wil er niet telkens weer over gevraagd worden.

Nicole Kidman was meer dan 20 jaar geleden getrouwd met Tom Cruise, maar wordt hier toch nog vaker naar gevraagd. De actrice geeft nu duidelijk aan dat ze het wel mooi vindt geweest.

Tijdens een recent interview liet Kidman zich uit over haar nieuwste film, Being the Ricardos, waarin ze Lucille Ball speelt. In de film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, heeft Ball een relatie met de komiek Desi Arnaz (gespeeld door Javier Bardem). Kidman liet zich uit over de aparte band die de twee bekendheden hebben.

Film
Zo zegt Kidman: "Lucille en Desi hebben een creatieve en romantische relatie die gewoon niet werkt, maar daar komen wel speciale dingen uit voort. Ik hou wel van zulke verhalen, ook al is het geen 'happy end', ik vind het een interessant concept om aan te werken".

"Deze film laat zien dat je een buitengewone relatie kunt hebben, waarvan de restanten voor altijd zullen blijven bestaan" vervolgt de actrice. "Het is onmogelijk mensen te dwingen zich te gedragen zoals jij dat wil en soms wordt je verliefd op een persoon waarmee je niet je hele leven zal doorbrengen. Misschien heb je zelfs kinderen van ze, misschien ook niet, maar je kan heel verliefd zijn en dat kan overgaan. Dat vind ik allemaal heel herkenbaar".

Tom Cruise
De journaliste vroeg Kidman vervolgens of ze het heeft over Cruise en of de film haar aan haar ex liet denken. Het antwoord van de actrice was als volgt: "Oh mijn God, nee nee, absoluut niet. Dat is al zo lang geleden en ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom je denkt dat deze vergelijking daarmee te maken heeft".

"Ik wil eerlijk gezegd ook niet in zo'n hokje geplaatst worden. Het voelt voor mij bijna seksistisch aan, omdat ik niet denk dat iemand dit ooit tegen een man zou zeggen. Op dit moment wil ik gewoon zeggen: 'Geef me mijn eigen leven, dat is mijn recht'.".

Het is dus tamelijk duidelijk dat Kidman niet meer gevraagd wil worden over haar oude huwelijk met Cruise. De twee waren 11 jaar getrouwd, maar in 2001 gingen de twee sterren uit elkaar.

NieuwsFilm

meest populair