Hét Hollywoodkoppel van 2021 Ben Affleck en Jennifer Lopez weer lekker op pad

Hét Hollywoodkoppel van 2021 Ben Affleck en Jennifer Lopez weer lekker op pad

Deze keer gingen de twee gezellig ergens een hapje eten en dat deden ze niet alleen.

Ben Affleck en Jennifer Lopez - zonder twijfel hét Hollywoodkoppel van het jaar - doen deze vakantie een hoop leuke dingen als gezin. Deze week trokken de twee er weer op uit om ergens een vorkje te prikken.

En dat deden ze dus niet alleen. Affleck en Lopez gingen namelijk gezellig ergens lunchen met Max en Emme, kinderen van de zangeres. Dat deden ze bij het bekende Bel Air Hotel.

Het is niet bekend wat de beroemde gasten hebben besteld, maar vast staat dat ze hebben genoten van een gezellige middag met elkaar.

Aangezien het regenachtig weer in Los Angeles was, had het gezelschap zich gehuld in goede jassen. Verder waren Affleck en Lopez lekker casual gekleed. Natuurlijk droegen ze ook een mondkapje.

Dit is dus niet de eerste keer deze vakantie dat Affleck en Lopez met andere familieleden worden gespot. Onlangs werden ze ook al gezien tijdens een middagje shoppen waar een aantal van hun kinderen bij aanwezig waren.

"Het is absoluut prachtig", beschreef Affleck onlangs zijn herleefde relatie met Lopez. Het powerkoppel is sinds april dit jaar weer samen nadat ze eerder tussen 2002 en 2004 met elkaar waren verloofd.

Bekijk de foto's!

NieuwsFilm

meest populair