Bradley Cooper in twee nieuwe clips 'Nightmare Alley' van Guillermo del Toro

Bradley Cooper in twee nieuwe clips 'Nightmare Alley' van Guillermo del Toro

De nieuwe drama-thriller moet eind januari de Nederlandse bioscopen bereiken.

Disney had genoeg vertrouwen in Guillermo del Toro's noir-thriller Nightmare Alley om de film tijdens de feestdagen een Amerikaanse release te geven via Searchlight Pictures. Helaas raakte de film de afgelopen twee weken ondergesneeuwd door al het blockbuster-geweld en staat de opbrengst op slechts 6 miljoen dollar...

In de rest van de wereld moet de film echter nog gaan draaien, dus hopelijk geven filmliefhebbers in o.a. Europa en Azië Nightmare Alley wel eens kans. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan staan hieronder twee nieuwe clips van de film, die de toon ervan goed weergeven.

Nightmare Alley is gebaseerd op het gelijknamige boek van William Lindsay Gresham uit 1946. Het verhaal speelt zich af in de jaren '40 en laat de diepste krochten van de showbiz zien; kermisfiguren die zich wenden tot oplichting.

Hoofdpersonage is Stan Carlisle (Bradley Cooper), een ambitieuze oplichter die in aanraking komt en een samenwerking aangaat met de doortrapte psychiater Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett). Ritter blijkt, naarmate hun partnerschap vordert, behoorlijk gevaarlijk voor Stan.

Nightmare Alley draait, als alles goed gaat, vanaf 20 januari 2022 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair