Fans geloven niets van de publieke ruzie tussen Vin Diesel en Dwayne Johnson

Fans geloven niets van de publieke ruzie tussen Vin Diesel en Dwayne Johnson

Vin Diesel en Dwayne Johnson deden weer boos.

De Fast and Furious-franchise is na jaren aan nieuwe releases groter dan ooit. Waar 't ooit begon als een film over een stel straatracers die wat lullige dvd's stelen, zien we Dominic Toretto en zijn familie tegenwoordig vooral grootse capriolen uithalen om de wereld te redden.

Tijdens de opnames van wat van die capriolen botste acteur Vin Diesel met Dwayne Johnson. Dat was tijdens de opnames van The Fate of the Furious. De franchise werd in tweeën gehakt daarna; Diesel ging verder met Fast & Furious 9 en Johnson maakte de spin-off franchise Hobbs & Shaw.

Nog twee films
Nu de Fast Saga nog maar twee delen krijgt, hoopten fans dat de ruzie tussen Diesel en Johnson helemaal voorbij zou zijn.

Maar nadat Vin Diesel op Instagram een behoorlijk bizarre publiekelijke oproep deed voor Johnson om te tekenen voor de laatste twee films ("doe het voor de fans"), wees Johnson dat resoluut af.

Wat Johnson betreft was het weinig meer dan een flauwe poging om publieke druk op hem op te voeren en daar was hij niet gevoelig voor. Fans vinden het ondertussen nogal vervelend en vinden dat de acteurs het bij moeten leggen:



NieuwsFilm

meest populair