Krijgt DC-film 'Black Adam' met Dwayne Johnson nu al een vervolg?

Krijgt DC-film 'Black Adam' met Dwayne Johnson nu al een vervolg?

De makers van de superheldenfilm hebben er enorm veel vertrouwen in.

Na bijna 10 jaar gezegd te hebben dat hij het personage wil spelen, gaan we later dit jaar eindelijk Dwayne Johnsons zien als superheld Black Adam. De makers hebben er echter alle vertrouwen in dat ook een sequel er snel komt.

Black Adam is niet de enige held die zijn opwachting maakt in de film. We weten inmiddels al dat er leden van de Justice Society of America en andere DC-helden langs zullen komen. Black Adam-producent Hiram Garcia bevestigt het potentieel voor sequels en spinoffs, mits de film een succes is:

"100%. We hebben altijd een visie gehad over waar we deze franchise heen willen laten gaan. We hebben Black Adam nooit beschouwd als een enkele film. Als een enorme comic booknerd en -fan kan ik niet in woorden uitdrukken hoe gaaf ik het vind om hierover te praten. We hebben een verhaallijn voor meerdere films en mogelijke spinoffs klaarliggen. Eerst moet de eerste film natuurlijk goed ontvangen worden door de fans, maar het is de bedoeling dat we meer gaan zien van Black Adam en de JSA."

Adam vs. Shazam?
Black Adam stond eerder bekend als Teth-Adam, een slaaf uit Kahndaq die superkrachten krijgt van de oeroude tovenaar Shazam. Na zijn nieuwe krachten op de verkeerde wijze te hebben gebruikt, wordt Adam duizenden jaren gevangengezet en blijkt hij uiteindelijk de aartsvijand te zijn van Shazam.

We weten echter niet in hoeverre dit verhaal wordt benut in de film over Black Adam. Gezien de connectie met het personage Shazam, had hij eigenlijk al zijn debuut moeten maken in de eerste Shazam!, maar er werd uiteindelijk gekozen voor een solofilm over het personage met Johnson als hoofdrolspeler.

[b]Black Adam[/i] moet in de zomer van 2022 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair