Vervolg Netflix-film 'Red Notice' lijkt nog niet zo zeker

Vervolg Netflix-film 'Red Notice' lijkt nog niet zo zeker

Het is aan de fans.

In november debuteerde één van de grootste producties tot op heden op Netflix, met de actiethriller Red Notice met de grote namen Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Krijgen we na het succes een vervolg?

In gesprek met Collider ging Hiram Garcia, producent en baas of The Rocks productiemaatschappij Seven Buck Productions, in op de vraag of we in de toekomst meer Red Notice kunnen verwachten.

"We vonden het leuk hoe we eindigden. Het slot zou je kunnen zien als een franchise-starter, maar we houden er nooit echt van om vooruit te lopen. Ik denk dat het uiteindelijk de fans zijn die dicteren of ze een vervolg willen," aldus Garcia tegenover Collider.

Misschien wel twee vervolgfilms op Red Notice
"We hebben ideeën in ons hoofd over waar het verhaal naar toe kan gaan, en als de fans op de film reageren zoals we hopen, dan is het aan ons om klaar te zijn om het vervolg op te leveren, en we hebben een aantal echt goede ideeën in het vat," voegde Garcia toe.

Regisseur Rawson Marshall Thurber zei eerder dat - als Red Notice een vervolg krijgt - hij het tweede en derde deel tegelijkertijd wil opnemen.

De ontvangst van Red Notice was onder de fans zeker niet slecht. Op de IMDb staat de actiefilm op een middelmatige 6,4. Op Rotten Tomatoes heeft de film een fraaie 92 procent (4.4/5) als Audience Score. Wil jij een vervolg zien?

NieuwsFilm

meest populair