Liam Neeson in 'Fast & Furious'-modus in trailer 'Blacklight'

Snelle auto's, veel geweld. Liam Neeson doet wat hij kan.

Bram de Groot 5 January 2022 10:30 in Video
Het is soms moeilijk voor te stellen dat Liam Neeson ooit de hoofdrol speelde in de aangrijpende oorlogsfilm Schindler's List uit 1993. De acteur die voor zijn rol als Oskar Schindler zijn enige Oscarnominatie ontving, is de afgelopen ruim tien jaar een alsmaar terugkerende "Bryan Mills".

De actieheld uit Taken zei al een paar keer dat hij klaar zou zijn met actiethrillers vol wraak. Het lijkt erop dat dit alleen PR-momentjes waren, aangezien hij in juist steeds meer van dergelijke films opduikt.

Trailer voor Blacklight
In zijn nieuwe film Blacklight heet hij Travis Block. Block is een overheidsfunctionaris die zijn schimmige verleden moet verwerken. Wanneer hij een complot ontdekt dat gericht is op Amerikaanse burgers, bevindt Block zich in het vizier van de FBI-directeur die hij ooit hielp beschermen.

Uiteraard is dit geen onbekende en onoverwinnelijke situatie voor Neeson. Hij rekende af met veel grote uitdagingen. In Blacklight zien we ook wat Fast & Furious-achtige actie met flinke achtervolgingen met snelle auto's.

De regie komt van Mark Williams en hij kent Neeson nog van Honest Thief uit 2020. Ook met Aidan Quinn, Taylor John Smith en Emmy Raver-Lampman. In juni draait Blacklight in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik zie hem graag in een John Wick film

007

Avatar

Ziet er echt goed uit .

Valere2302

Avatar

Een van mijn favoriete acteurs.

NieuwsFilm

meest populair