'Cobra Kai'-ster staat helemaal open voor meer 'Karate Kid'-films

'Cobra Kai'-ster staat helemaal open voor meer 'Karate Kid'-films

Ralph Macchio ziet een terugkeer zeker zitten.

The Karate Kid en Cobra Kai-ster Ralph Macchio vertelt in een nieuw interview dat hij ervoor open staat om - onder voorwaarden - een nieuwe Karate Kid-film te maken.

Macchio was in films uit 1984, 1986 en 1989 te zien als Daniel LaRusso. Hij speelde die rol plots in 2018 opnieuw in een serie, die hij samen met acteur William Zabka voor YouTube Red maakte. Netflix nam de serie in 2020 over en produceerde al twee nieuwe seizoenen en is nu toe aan seizoen 5.

Meer Karate Kid-films?
In Cobra Kai komt LaRusso weer tegenover Zabka te staan. Ook zie je in de serie Cobra Kai andere personages uit de filmreeks terugkeren.

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde Macchio in elk geval dat hij er best voor open zou staan nog een film in de franchise te maken. Maar dat moet dan wel echt goed zijn.

"Ik sluit geen deur of iets. Zodra dit op dit niveau werkte, zou ik al helemaal gek zijn om dat te doen. Ik sta overal voor open, met de juiste inhoud en uitvoering. Maar zelfs al zeggen ze: 'Cobra Kai sterft nooit', op een zeker moment moeten we deze serie afronden en de verhalen tot een goed einde brengen. Hopelijk geeft Netflix ons die kans en dan is het misschien wel mogelijk andere hoofdstukken te vertellen op andere manieren."

NieuwsFilm

meest populair