Check hier de eerste 10 minuten van 'Ghostbusters: Afterlife'

Check hier de eerste 10 minuten van 'Ghostbusters: Afterlife'

Ghostbusters: Afterlife onthult z'n opening.

In de Verenigde Staten is Ghostbusters: Afterlife bijna te koop op digitale platformen. Om dat te vieren heeft Sony Pictures vandaag de eerste tien minuten van de aankomende release vrijgegeven.

De nieuwe film is een direct vervolg op Ghostbusters II en negeert dus alle ontwikkelingen uit de desastreuze komediefilm uit 2016. Co-schrijver en regisseur Jason Reitman, zoon van oorspronkelijk regisseur Ivan, maakte de film Ghostbusters: Afterlife.

Ghostbusters: Afterlife-video
Ghostbusters: Afterlife draait om de alleenstaande moeder Callie en haar twee kinderen Phoebe en Trevor. Zij worden uit hun huis gezet en verhuizen naar een klein stadje in Oklahoma.

Ze erven de vervallen boerderij van hun grootvader. Nadat ze daar aankomen, ontdekken Phoebe en Trevor dat dat hun grootvader Egon Spengler was en ze komen natuurlijk ook achter zijn nalatenschap als een Ghostbuster. Zijn onderzoek naar een lokale mijn en de Manhattan Crossrip van 1984.

Om de release van Ghostbusters: Afterlife op VOD-platformen te vieren, heeft Sony de eerste tien minuten van Ghostbusters: Afterlife op YouTube gezet.

Daarin zie je een mysterieus figuur vluchten voor een onzichtbare bedreiging in een klein stadje in Oklahoma, met een gebruikte geestenval in zijn bezit. Bovendien zie je Phoebe en haar familie hun intrek nemen in de vervallen boerderij:



NieuwsFilm

meest populair