Gal Gadot was bijna een Bondgirl in deze James Bond-film

Voor Fast & Furious had de actrice andere plannen.

Bram de Groot 7 januari 2022 21:30 in Algemeen
De beeldschone actrice Gal Gadot als Bondgirl... Het had helemaal geen verkeerde keuze geweest. Het mag duidelijk zijn dat ze die rol nooit heeft gespeeld, maar het blijkt nu dat ze jaren geleden wel auditie deed om Bondgirl te spelen.

"Na mijn tijd in het leger en modellenwerk begon ik aan de universiteit en studeerde rechten. Er was daar een casting director op zoek naar het nieuwe Bondgirl, en ze had mijn kaart gezien bij mijn modellenbureau," aldus Gadot in gesprek met InStyle.

De actrice bevestigde dat het ging om de rol van de Bondgirl in Quantum of Solace uit 2008, de film waarin Olga Kurylenko de rol speelde. Zij dook recent nog op in de Marvel-film Black Widow.

Even later Fast & Furious
"Ik had zoiets van, 'luister, ik ben geen actrice. Ik ben hier omdat mijn agent me vertelde dat je me heel graag wilde zien, maar ik wil je tijd niet verspillen.' Ik kreeg de rol niet, maar ik begon wel te werken met acteercoaches en auditie te doen in Israël. Ik kreeg mijn eerste rol in een tv-serie, en diezelfde castingdirecteur dacht aan mij voor Fast & Furious. Toen begon ik mijn affaire met acteren," zei de actrice.

Ondertussen is Gadot een gevestigde naam in Hollywood, door onder meer haar rol als Wonder Woman. Binnenkort start ze aan de opnames voor een grootse Cleopatra-film.

NieuwsFilm