Andrew Garfield ziet terugkeer als Spider-Man helemaal zitten

Andrew Garfield ziet terugkeer als Spider-Man helemaal zitten

Nou Marvel, grijp je kans!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man fans hebben zich altijd afgevraagd hoe het verder zou zijn gegaan met Andrew Garfield als hij de kans had gehad om zijn interpretatie van de bekende webslingeraar van Marvel Comics nog eens naar het witte doek te brengen. Wie weet krijgen ze straks de kans om dat te zien.

In Spider-Man: No Way Home keerde Andrew Garfield terug als Spider-Man. De nieuwe film van Marvel Studios en Sony Pictures bracht Garfield's Spider-Man namelijk terug in een paar toffe scènes en heel eerlijk: die behoorden tot de beste van de film. Nu hopen fans natuurlijk op meer.

Meer Spider-Man?
Fans hopen heel erg dat Garfield terug kan en zal keren voor nog meer Spider-Man. Bijvoorbeeld in een derde The Amazing Spider-Man-deel, of gewoon in een andere Marvel-film. In principe moet dat mogelijk zijn nu het multiversum geopend is in de franchise.

Tijdens een interview met Variety vertelde Garfield zo'n terugkeer wel te zien zitten.

"Ik bedoel, ja, absoluut sta ik open voor een terugkeer. Als het maar goed voelt. Peter en Spider-Man, die personages draaien om dienst, ten dienste staan van het groter geheel, van de groepen mensen. Hij is echt een knul uit de werkersklasse uit Queens en kent de worstelingen en het verlies en is heel empathisch. Ik zou Peter Parker's ethische framework willen bekijken en meer van dat verhaal vertellen."

NieuwsFilm

meest populair