Quentin Tarantino schreef een boek en dat mag je waarschijnlijk nooit lezen

Quentin Tarantino schreef een boek en dat mag je waarschijnlijk nooit lezen

Rick Dalton is een favoriet personage van Tarantino zelf.

Fans van Quentin Tarantino hadden vorig jaar een mooi moment toen de regisseur zijn boekversie van Once Upon a Time in Hollywood vrijgaf. Hij dook dieper in de levens van de personages Rick Dalton en Cliff Booth en breidde het einde van de film uit.

Tijdens een interview met Empire vertelde Tarantino dat hij nog een boek geschreven heeft dat zich in de wereld van Once Upon a Time in Hollywood afspeelt Het is een The Films Of Rick Dalton-boek.

Boek dat je nooit gaat zien?
Niet alleen schreef Tarantino het boek zelf, maar in de context van de wereld van Once Upon a Time in Hollywood is hij ook de schrijver van het boek.

"Het geeft je een korte biografie van zijn leven. En dan gaat het los wat zijn carrière betreft. Eerst maakt hij een televisieserie, daarna volgt een andere serie, een film en nog een film. Het begint met de kleine rollen die hij gehad heeft en bouwt op, met kleine recensies van elk werk en kleine synopsissen. Zijn hele carrière tot hij in 1988 met pensioen gaat."

Tarantino ging verder: "het boek is door mij, Quentin Tartantino, geschreven, in 1999. En er zit een gigantische Q&A in dat (hij) met Rick had indertijd. Het is geschreven en het bestaat!"

Alleen krijgen wij het nooit te zien; het boek heeft volgens Tarantino "een klein publiek". Hij voegde nog toe: "Maar iedereen die van Rick houdt, om Rick geeft en interesse heeft in zijn leven en mijn alternatieve versie van Hollywood, nou ja, dit neemt de alternatieve geschiedenis van Hollywood helemaal tot het bittere eind."

NieuwsFilm

meest populair