Disney zet opnieuw grote bioscoopfilm op Disney+

Disney zet opnieuw grote bioscoopfilm op Disney+

De volgende Pixar-film opnieuw gelijk naar streaming.

De fans van Pixar en mogelijk ook de makers van de animatiefilms van Pixar zullen wel balen dat ze de afgelopen films niet op het witte doek konden zien. Nu blijkt dat ook de volgende film van de animatiestudio naar Disney+ gaat.

Via Comic Book Movie wordt duidelijk dat Turning Red direct op Disney+ verschijnt. De film lijkt ook zonder bijbetaling beschikbaar te komen op de streamingdienst.

Disney geeft uitleg
"Disney+-abonnees over de hele wereld omarmden met enthousiasme Pixars Oscar winnende Soul en het veelgeprezen Luca toen ze exclusief op de dienst in première gingen en we kijken ernaar uit om Pixars volgende waanzinnige speelfilm Turning Red online te zetten," zei Kareem Daniel, voorzitter van Disney Media & Entertainment Distribution.

"Gezien het vertraagde herstel van de box office, met name voor familiefilms, blijft flexibiliteit de kern van onze distributiebeslissingen, aangezien we prioriteit geven aan het opleveren van de ongeëvenaarde content van The Walt Disney Company aan het publiek over de hele wereld," was de verdere uitleg.

Verleden jaar verscheen Luca al direct op Disney+ en in 2020 debuteerde Soul rechtstreeks op de dient. Ook Raya and the Last Dragon van Disney zelf debuteerde in veel landen direct op Disney+ met 22 euro bijbetaling.

De bioscooprelease van Turning Red stond gepland voor maart dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair