Deze Marvel-acteur vond het geen probleem om tegen je te liegen

Deze Marvel-acteur vond het geen probleem om tegen je te liegen

Let op: bevat SPOILERS.

Let op: Dit artikel bevat gigantische SPOILERS voor Spider-Man: No Way Home, lees dus alleen verder als je de MCU-film al gezien hebt.

Spider-Man: No Way Home is sinds vorige maand in de bioscoop te zien. Hier in Nederland moeten we helaas, nadat we de film korte tijd in de bioscoop konden zien, wachten op de heropening van de sector. Voor degenen die de film al gezien hebben: lees gerust verder, heb je dat nog niet, dan raden we je vooral aan om weer door te klikken naar een ander artikel.

Goed, al afgehaakt? Want vanaf hier volgen spoilers.

In Spider-Man: No Way Home zie je onder meer de terugkeer van acteur Andrew Garfield als Spider-Man. Hij was een echte showsteler in de scènes waarin hij zit. Vorig jaar hoorden we Garfield in heel wat interviews vertellen dat hij echt, echt niet in de film zou zitten.

Heel leuk om te doen
Maar die verhalen blijken dus niet te kloppen. Garfield blijkt het uiteindelijk helemaal niet zo erg gevonden te hebben om te liegen:

"Het was behoorlijk stressvol. Daar ga ik niet over liegen," deelde Garfield met The Wrap. "Het was stressvol maar op een vreemde manier ook fijn. Het was als een groot spelletje Weerwolven, waarbij ik speelde met de journalisten en mensen bleven raden. Er waren momenten waarop ik dacht: 'Wat haat ik het om te liegen', want ik ben geen goede leugenaar en ik vind het maar niets om te doen. Maar ik bleef het voor mijzelf framen als een spelletje. En ik stelde mij voor hoe het is als fan van het personage."

En dus plaatste hij zichzelf in de positie "wat zou ik willen weten? Zou ik willen dat tegen mij gelogen werd?"{/i] Uiteindelijk besloot hij dat fans waarschijnlijk vooral [i]"in de bioscoop helemaal door willen draaien. En dat instinct bleek zeker te kloppen."

NieuwsFilm

meest populair