Onbekende actiethriller dan toch grote hit op Netflix

Onbekende actiethriller dan toch grote hit op Netflix

Met onder meer Scott Eastwood, Famke Janssen en Mel Gibson.

De kans is niet zo heel groot dat je van de film Dangerous hebt gehoord, ondanks dat er toch best grote namen in de actiethriller te zien zijn. Nu is de film een hit op Netflix.

In de Top 10 films in Nederland staat de film met onder meer Scott EastwoodTyrese GibsonFamke JanssenKevin Durand en Mel Gibson op de derde strek achter de hits Don't Look Up en Mother / Android.

De film Dangerous, die in november in de States in première ging via Video on demand, komt van regisseur David Hackl en werd onder de critici zwak ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de thriller op slechts 28 procent. Het publiek lijkt iets positiever.

Dangerous: sociopaat in actie
Red Forrester is een stoutmoedige sociopaat die weer terug naar zijn geboorteplaats keert om de begrafenis van zijn broer bij te wonen. Het huis waar Forrester opgroeide bevindt zich echter op een geïsoleerd eiland dat onverwachts belegerd wordt door een onbekende macht. Hij zal vervolgens trachten zijn resterende familieleden te beschermen die hem jaren geleden hadden verstoten.



NieuwsFilm

meest populair