Onbekende actiethriller dan toch grote hit op Netflix

Met onder meer Scott Eastwood, Famke Janssen en Mel Gibson.

Bram de Groot 11 January 2022 22:30 in Algemeen
De kans is niet zo heel groot dat je van de film Dangerous hebt gehoord, ondanks dat er toch best grote namen in de actiethriller te zien zijn. Nu is de film een hit op Netflix.

In de Top 10 films in Nederland staat de film met onder meer Scott EastwoodTyrese GibsonFamke JanssenKevin Durand en Mel Gibson op de derde strek achter de hits Don't Look Up en Mother / Android.

De film Dangerous, die in november in de States in première ging via Video on demand, komt van regisseur David Hackl en werd onder de critici zwak ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de thriller op slechts 28 procent. Het publiek lijkt iets positiever.

Dangerous: sociopaat in actie
Red Forrester is een stoutmoedige sociopaat die weer terug naar zijn geboorteplaats keert om de begrafenis van zijn broer bij te wonen. Het huis waar Forrester opgroeide bevindt zich echter op een geïsoleerd eiland dat onverwachts belegerd wordt door een onbekende macht. Hij zal vervolgens trachten zijn resterende familieleden te beschermen die hem jaren geleden hadden verstoten.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Gisteren was deze film nog gratis te huur bij Pathé Thuis.

noah81

Avatar

Matige film. Maar Famke begint steeds meer op die pop van child's play te lijken

Ray1976

Avatar

Leuke film entertainment zoals het hoort

Angelo1979

Avatar

Waardeloze prut film met
een Clint kopie en een
lelijke strak getrokken Barbie.

NieuwsFilm

meest populair