Andrew Garfield werd om wel erg opmerkelijke reden afgewezen voor 'Narnia'

Andrew Garfield werd om wel erg opmerkelijke reden afgewezen voor 'Narnia'

Andrew Garfield was niet knap genoeg.

Drie films nam de The Chronicles of Narnia-franchise in beslag. Die leverden meer dan anderhalf miljard dollar op aan de box office, maar bleken niet populair genoeg om door te gaan.

De films hadden rollen voor heel wat grote namen, waaronder Liam Neeson en Tilda Swinton en vele anderen. Opvallend genoeg vertelt een acteur nu dat hij niet knap genoeg gevonden werd voor de franchise: Andrew Garfield.

Niet knap genoeg
Tijdens een interview met Entertainment Tonight vertelde Garfield dat hij auditie deed voor de rol van Prince Caspian. Die rol verloor hij aan Ben Barnes.

"Ik weet nog dat ik zo wanhopig was. Ik deed auditie voor Prince Caspian in The Chronicles of Narnia en dacht: 'Dit zou het kunnen zijn, dit zou het kunnen zijn'. En die knappe, briljante acteur Ben Barnes kreeg de rol uiteindelijk," aldus Garfield.

"Ik weet nog dat het op ons aan kwam, hem en mij. En dat ik geobsedeerd was. Ik vroeg mijn agent waarom ik de rol niet had gekregen. Doordat ik haar er continu over lastig viel, brak ze uiteindelijk en zei ze: 'Het is omdat ze je niet knap genoeg vinden, Andrew'. Ben Barnes is een ontzettend knappe en getalenteerde man. Dus achteraf ben ik niet ontevreden met die beslissing en vind ik dat hij het geweldig gedaan heeft."

NieuwsFilm

meest populair