Chantal Janzen geeft gewoon haar billen prijs

Ze gooit ze zo op de kopieerapparaat.

FilmTotaal 12 January 2022 07:00 in Celebrity
De Nederlandse celeb Chantal Janzen houdt wel van een dolletje, dus het is niet gek dat je haar heul vaak in het typische RTL4-avondvermaak ziet.

Naast haar tv-werk was de toch ook in heel wat films en series te zien. Denk maar aan Het Verlangen, Pak Van Mijn Hart, Soof, De hel van '63 en Alles is liefde.

De enige rol die ze tot op heden in 2022 vervulde was het inspreken van een stem in de animatiefilm 2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten, die op 16 februari in de bioscoop moet verschijnen.

Zo op het kopieerapparaat
"Lol op de werkvloer, tranen, stress, plezier, geluk, verlies, velen van jullie delen AL deze zaken met je collega's. Wat missen we hen, want op veel werkplekken is men nog steeds niet samen door de maatregelen die nog gelden," schrijft Chantal bij twee foto's op Instagram.

"&C vindt het daarom hoog tijd om je collega's, die harde werkers, steunpilaren èn plezier-brengers, eens in het zonnetje te zetten. Houd @andcgram in de gaten komende maand voor de leukste, liefste en grappigste manieren om je collega's te eren!" voegt ze toe. "⬅️Foto 2: altijd al eens willen doen. 🍑"


Wil je de billen van de 42 jarige Chantal Janzen zien? Bekijk dan nu de foto's op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair