'Fantastic Four' van Marvel Studios komt er sneller dan je denkt

'Fantastic Four' van Marvel Studios komt er sneller dan je denkt

Het schijnt het volgende project te zijn van Jon Watts.

Spider-Man: No Way Home domineert de wereldwijde box office. En regisseur Jon Watts is een van de drukste filmmakers in Hollywood geworden.

Afgelopen maandag werd onthuld dat Watts een reboot van Final Destination zal produceren voor New Line Cinema. Dat komt bovenop z'n project voor Apple TV+. En daarnaast werkt hij ook nog aan de reboot van de Fantastic Four.

Snel in de maak
Die Fantastic Four-film staat al een behoorlijke tijd op de lijst van Watts, maar opmerkelijk genoeg hebben we los van de gebruikelijke geruchten over mogelijke castleden, nog weinig over het project gehoord.

Het is iets waar Marvel-baas Kevin Feige erg bij betrokken schijnt te zijn en ook een film die Marvel Studios actief ontwikkelt. Maar over een schrijver en cast weten we echt nog niets.

Wel meldt Variety nu dat Fantastic Four het eerstvolgende project van Watts is. Dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat de film ergens dit jaar nog opgenomen kan worden. En als dat zo is, komt 'ie eind 2023 of begin 2024 uit in de bioscoop.

Dat zou ook meteen betekenen dat de cast ook snel bekend wordt. Kortom: het worden weer interessante tijden voor Marvel-fans!

NieuwsFilm

meest populair