Fans wild na herkenbaar personage in 'The Book of Boba Fett'

Iconisch acteur duikt opeens op in Star Wars.

Bram de Groot 13 January 2022 22:30 in Algemeen
Het live action Star Wars-universum wordt de afgelopen weken weer een aantal personages rijker. Dit komt door de start van de serie The Book of Boba Fett, een spin-off van de eerdere The Mandalorian. Let op: SPOILERS!


Gisteren verscheen de derde aflevering en daarin zaten weer een aantal leuke onthullingen. De meest opvallende, zij het korte rol is er voor acteur Danny Trejo die zijn debuut maakt in 'a Galaxy far far away'.

Trejo, wel vaker te zien in producties van schrijver/regisseur Robert Rodriquez, speelt in de aflevering de trainer van een jonge Rancor. Dit is het beest dat in de gevreesde kelder leeft van het onderkomen van Jabba the Hutt Boba Fett (Temuera Morrison).

Fans helemaal wild
Online zijn er nu een hoop positieve reacties te lezen op het optreden van Trejo in Boba Fett, en waarschijnlijk keert hij in andere afleveringen terug. Hieronder een greep uit de reacties, en ja wie had dit ooit kunnen bedenken?


21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik vond het ook een leuk verassing dat hij ineens opdook!! in de serie maar gezien zijn lange samenwerking met Robert rodriguez is dat ook niet zo gek

Coola

Avatar

Geweldige serie die samen met the Mandalorian de saving grace van Star Wars is..

Dit is mijn boba fett waar ik geïnteresseerd in werd door de originele trilogie.

Chris23

Avatar

OT Boba Fett : genadeloze misterieuze gezichtsloze bountyhunter met disintegraten als hobby
Disney Boba Fett : Rechtvaardige jeugdwerker die zn helm nooit op heeft en nooit disintegrate.

OT Tusken raiders : Genadeloze griezelige barbaren
Disney Tusken Raiders : Onbegrepen Inheemse knuffelbare dansers

OT Rancor : genadeloos griezelig monster
Disney rancor : schoothondje met emoties

OT actie scenes : Genadeloze (voor die tijd) cutting edge puntje van je stoel met nog nooit geziene elementen en af en toe ledematen dr af enz..
Disney actie scenes: gaap, been there, seen that en bloedloos

Ik zie een rode draad...

RooieRon

Avatar

Ik kreeg serieus heimwee naar Jar-Jar Binks na het zien van die zogenaamde jeugdbende.Dit zijn hipsters op scooters uit de jaren 60.Wat inspiratieloos......gelukkig redde Danny Trejo het nog voor me

Dutch Movie Chef

Avatar

Was een aangename verrassing ja, leuke serie tot nu toe. Aan de mensen hier die Star Wars onder Disney en deze serie niks vinden: je hoeft niet te kijken/dingen erover te lezen. Als je het niks vind, dan hoef je er ook niks mee te doen, scheelt weer wat gezeik en word je een stuk positiever van!

Chris23

Avatar

@lurking ; t blijft subjectief misschien maar ik vond dat juist niet zo tof dat die rebel ook foute shit dee (net als die woke cinematic trailer van squadrons waarin een "arme (aziatische ) tie fighter piloot" z`n hagje probeert te redden van die gemene (blanke) x-wing gast; hoef nie voor mij; de empire zijn space nazies...de bad guys))).
De rebels zijn voor mij de good guys in het starwars sprookje. (merk je ook weinig meer van dat starwars sprookje is eigelijk (vandaar zwartwit duidelijke (genadeloze) bad en duidelijke good guys...je ken daar voor de variatie af en toe van af stappen (zoals r1 een oorlogsverhaal is in het starwars universum doen bv, maar van mij hoeft al die GOT-achtige backstaberij en uitgediepte karakters drama nie..geef mij maar adventure/fantasy/thriller) maar na 1983 merk ik niks meer van het sprookjes element ,behalve dan dat het steeds begint met in a galaxy far far away...)

Hiss

Avatar

@Chris23
Je voornaamste klacht is dus eigenlijk dat karakters uitgediept worden en niet meer 1 dimensionaal zijn. Ik vind die uitdieping en karakterontwikkeling juist wel leuk.
De tegenstellingen die je benoemd tussen OT en Disney zijn lichtelijk overdreven, vind ik.
Wat ik wel met je eens ben is dat Boba zijn helmpje teveel afzet en de actie wel wat flitsender mag.
Maar verder vind ik Book of Boba Fett een vermakelijk mooi gemaakt sci fi pulp verhaaltje zoals Star Wars volgens mij is bedoeld.

Chris23

Avatar

@;hiss; ik vind t ook best leuk(e fan fiction) hoor (vooral het episodes format is goed voor fan fiction omdat de volgende afl weer leuker kan zijn en al snel komt enz), maar t zou letterlijk voor het zelfde geld (en wat kleinere aanpassingen (stormtroopers niet meer belachelijk maken en meer doden aan de good guys kant tijdens actie om het spannender te maken en planeten met een extremiteit die voor spanning zorgt ala Interstellar (gote golf enz) enz.) ) veel vetter kunnen als de makers het bronmateriaal beter zou begrijpen en beter zouden begrijpen wat er nou eigelijk vet aan sw was in the first place (: in 1 woord : nieuwigheid (en als ik nog een 2e trefwoord zou moeten noemen : coolheid ( ...en dat is t allebei al heel lang bijna niet, sterker nog de dingen die cool waren maken ze minder cool vaak (woke leuke-kleurtjes-scooter-met-veel-achteruitkijkspiegeltjes-hangjongeren? echt Rodrigues? kom op man))).

Lurking metafan

Avatar

@Chris23 ea: leuk leuk leuk. Maar Disney's Rogue One had ook rebellen die zonder pardon onschuldige burgers vermoorden en alle hoofdrolspelers sterven zonder uitzondering, dus dat dan weer wel.

RogueWon

Avatar

@Hiss Ik kan me helemaal vinden in wat Chris23 zegt. Uitdiepen en ontwikkelen van karakters ben ik helemaal voor, maar dat kan je ook op verschillende manieren aanpakken. De sprong van killer naar softie is voor mij gewoon te groot, terwijl dat nou juist de aantrekkingskracht was. Ik had persoonlijk liever gezien dat ie even meedogenloos was als voorheen met zijn rechterhand als tegenwicht/geweten. En dat ie zo vaak zijn masker af heeft vind ik echt spugen richting de fans. De masker (en het nooit afdoen) is de meest karakteristieke eigenschap! Zelfs bij de Mandalorian houden ze zich daar aan. Echter heb ik nu al mijn interesse verloren in Boba Fett terwijl die voorheen een van de coolste personages was.

Hiss

Avatar

@Chris23
Nieuwigheid en coolheid mist het inderdaad helemaal.
Dus dat ben ik helemaal met je eens.
De inspiratie lijkt ver te zoeken onder Disney.
Maar toch kan ik dit soort veilige uitstapjes in het Star Wars universum wel waarderen.
Vooral omdat de andere optie is dat er bij Lucasfilm weer iets vernieuwends wordt bedacht; en we hebben geleerd dat je dat beter niet kunt hebben.
Wat dat betreft wacht ik met spanning af wat voor draai ze gaan geven aan de Willow serie.

Hiss

Avatar

@RogueWon
Vergeet niet dat Boba Fett gewoon een clone is met een Mandalorian armor. Hij leeft niet volgens die Mandalorian code zoals Din Djarin waarbij je de helm nooit mag afzetten in het openbaar.
Maar bij Boba Fett vind ik het wel storend dat hij bijna bij iedere conversatie de helm afzet.
Ook ik heb wel mijn vraagtekens waarom hij ineens meer een bemiddelaar wordt i.p.v. een meedogenloze bounty hunter. Wie weet wordt het iets duidelijker wanneer we meer flashbacks te zien krijgen.

RogueWon

Avatar

@Hiss: Met de Mandalorian hebben ze goed de tijd genomen voor uitdieping, dus ik verwacht dat we vast en zeker een goede verklaring krijgen voor Boba Fett's 'gedragsverandering'. Ik wacht het kijken af tot de reviews binnen zijn voor het hele seizoen (ik ben bij aflevering 1 gestopt).

Dramalert

Avatar

Na mandalorian and nu dit met al deze verrassingen... Hoe? The fuck konden ze dit soort shit niet doen met de nieuwe trilogy ?

En het enige waarmee zij succesvol waren met de trilogy is het uitroeien van de op de fanbase.

Chris23

Avatar

@hiss ; eens (behalve dat van de prequels; die zie ik ook niet als canon (in "mijn starwars" (Smiley face) )heeft boba die helm op omdat behalve omdat er waarsch. allemaal handige sensoren enz. in zitten, ie een misdadiger is die anoniem wil blijven, ))
over star wars gesproken ;

Hiss

Avatar

^
Knights of Ren bestaan niet in mijn canon.
Ik vermoed dat we beelden zien van Jedi: Fallen Order 2.

Chris23

Avatar

ghehe , lijkt me idd een gametrailer.

RogueWon

Avatar

^ Hoi spammer ergens uit Oost-Europa, wat vind jij van Boba Fett?
Van mijn vriendin weet ik dat het normaal gebruik is onder Russen en Oost-Europeanen om slechts het 'haakje sluiten'-teken te gebruiken als smiley ipv de 'westerse' manier van 'dubbele punt+haakje sluiten'.

Chrisselshizzel

Avatar

Geweldig die Star Wars series tot nu toe !!!

NieuwsFilm

meest populair