Neem een kijk achter de schermen bij Cyrano met nieuwe featurette

Neem een kijk achter de schermen bij Cyrano met nieuwe featurette

Regisseur Joe Wright en de cast praat over wat deze musical film zo bijzonder maakt.

Er is recent een nieuwe featurette voor de Cyrano musical film geplaatst op Youtube. Met deze nieuwe featurette kun je een kijkje achter de schermen nemen bij de opnames van de film.

Ook bestaat de featurette uit korte interviews met regisseur Joe Wright en castleden Peter Dinklage, Haley Bennett, en Kelvin Harrison Jr. Regisseur Joe Wright beschrijft het verhaal van de musical als een van de "beste driehoeksverhoudingen aller tijden geschreven".

Joe Wright
Op 5 januari 2022 plaatste MGM op hun Youtube kanaal de featurette waarin filmliefhebbers een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij het maakproces van Cyrano. Wright zegt in de featurette dat hij hoopt dat het publiek de film zal verlaten met een nieuwe kijk op liefde en schoonheid in de wereld.

De regisseur wilde iets compleets nieuws maken met deze musical film. Zo besloot hij onder andere alle lange dialogen om te zetten naar liederen.

Cyrano
Het verhaal van de film is geschreven door Erica Schmidt. De scenarioschrijver schreef het scenario naar basis van haar geschreven toneelmusical uit 2018.

Deze toneelmusical is dan weer een adaptatie van het klassiek toneelstuk dat geschreven is door Edmond Rostand. De releasedatum van Cyrano staat in Nederland voor nu nog gepland op 10 maart 2022.

Bekijk hieronder de nieuwe Featurette van Cyrano.


NieuwsFilm

meest populair