Natte foto van Jason Momoa vanaf de set van 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Het einde van de opnames!

Jim Pedd 14 January 2022 06:00 in Algemeen
Eerder deze week was er verdrietig nieuws toen bleek dat Jason Momoa en Lisa Bonet zouden gaan scheiden. Het nieuws kwam tegelijk met nog een ander Momoa-bericht op sociale media. En een wat vrolijkere gelukkig.

Regisseur James Wan deelde op Instagram een foto van hemzelf met Momoa, die de titelheld speelt, en acteur Patrick Wilson (die te zien is als King Orm). En deelde in het bericht dat de opnames van Aquaman and the Lost Kingdom afgerond zijn.

Opnames zijn rond
"En eindelijk, eindelijk, eindelijk zijn de opnames rond op de laatste dag van Aquaman 2 in Malibu met deze twee heren. Ja, we worden nat, heel vaak, in deze show. Duizendmaal dank aan de ongelofelijke crew die zo hard en onvermoeibaar aan deze film gewerkt heeft. Vooral het Britse deel, waar we 95 procent van de film opgenomen hebben."

Volgens Wan zijn het ware kunstenaars, maar "ook wil ik de buitengewone units in Hawaii en Los Angeles bedanken. Ik heb nog lang te gaan voordat het klaar is, maar kan niet wachten om deze kleine film met jullie te delen."

In Aquaman and the Lost Kingdom wordt een oeroude kracht losgelaten en moet Aquaman een ongemakkelijke samenwerking sluiten om Atlantis en de wereld te beschermen tegen onomkeerbare verwoesting.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair