John Cena wil graag terugkeren voor meer 'Fast and Furious'

John Cena wil graag terugkeren voor meer 'Fast and Furious'

Fast & Furious kan 'm terugbrengen!

John Cena ziet het helemaal zitten om terug te keren voor nog een Fast & Furious-film. Hij maakte zijn debuut in de franchise in Fast & Furious 9, waarin hij de broer van Dominic Toretto speelde, Jakob.

Hij bleek de grote vijand van die film te zijn. De verrassing was natuurlijk allereerst dat Dom een broer bleek te hebben, maar ook dat die betrokken was bij high-tech internationale misdaad. Als het aan Cena ligt, keert 'ie terug voor meer, veel meer.

Meer te doen
In de negende F&F-film werkte Jakob Toretto samen met het criminele meesterbrein Cipher. Zij probeerden de wapensystemen van de wereld over te nemen. Hoewel Jakob in eerste instantie een schurk was, werd hij verraden door zijn maten en hielp hij hen uiteindelijk.

In de finale is hij dus een bondgenoot van Dom en de rest en dat maakt een terugkeer goed mogelijk. Dat vindt Cena zelf overduidelijk ook een goed idee.

In een interview, ter promotie van z'n werk aan HBO Max-serie Peacemaker, vertelde hij:

"Ik kan je dit vertellen: je gaat mij waarschijnlijk niet in Fast 10 zien, gekleed als Peacemaker. Maar ik hoop oprecht dat je mij ziet in Fast 10. Ik weet dat ze zich voorbereiden op de productie en ik zou niets leuker vinden dan terugkeren naar de franchise. Ik ben groot fan."

NieuwsFilm

meest populair