Weer een grote film direct naar streaming

Guy Ritchie-film niet op het witte doek.

Bram de Groot 14 January 2022 20:30 in Algemeen
MGM heeft de Amerikaanse en Amazon internationale rechten voor de door Guy Ritchie geregisseerde actiethriller The Interpreter, die zich afspeelt te midden van de oorlog in Afghanistan.

In het project met een budget van $55 miljoen speelt Jake Gyllenhaal het personage Sgt. John Kinley, een soldaat op zijn laatste missie in Afghanistan. Samen met lokale tolk Ahmed inspecteert hij de regio.

Wanneer hun eenheid op patrouille in een hinderlaag wordt gelokt, zijn Kinley en Ahmed de enige overlevenden, en met vijandelijke strijders in de achtervolging zet Ahmed zijn leven op het spel om de ​​gewonde Kinley in veiligheid te brengen.

Op Amerikaanse bodem verneemt Kinley dat Ahmed en zijn familie niet zoals beloofd doorgang naar Amerika hebben gekregen. Vastbesloten om zijn vriend te beschermen en zijn schuld terug te betalen, keert Kinley terug naar het oorlogsgebied om Ahmed en zijn familie terug te halen voordat lokale milities hen bereiken.

Eerst in Amerika, daarna op streaming wereldwijd
Ritchie in de regiestoel plaatsnemen om het script dat hij samen met zijn team van The Gentlemen en Wrath of Man schreef te verfilmen. De opnames gaan op 24 januari van start in Alicante, Spanje.

Het plan is om de film eerste in de Amerikaanse bioscopen te laten draaien, gevolgd door een internationale release op Amazon Prime Video.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair