Check de trailer van 'Studio 666': een horrorfilm over de Foo Fighters

Een must-watch voor fans van de beroemde rockband.

Jan-Peter Rook 14 January 2022 11:18 in Video
In november vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat er een horrorfilm over de Foo Fighters aan komt. Hierin probeert de beroemde rockband hun nieuwe album op te nemen in een spookhuis. Inmiddels is er ook een trailer beschikbaar, dus oordeel zelf of je hier zin in hebt.


In Studio 666 verkassen de legendarische Foo Fighters naar een landhuis in Encino, doordrenkt van griezelige rock-'n'-roll-geschiedenis, om hier hun geanticipeerde tiende album op te nemen. Eenmaal in het huis moeten ze het opnemen tegen bovennatuurlijke machten die zowel hun album als levens in gevaar brengen.

Studio 606
Het verhaal is afkomstig van frontman Dave Grohl, en de opnames vonden plaats in zijn eigen Studio 606. Naast Grohl en zijn bandgenoten Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett en Rami Jaffee, bestaat de cast verder uit Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega en Jeff Garlin.

Studio 666 wordt geregisseerd door BJ McDonnell. De film komt in de Verenigde Staten uit op 25 februari 2022; een eventuele Nederlandse releasedatum moet nog bekendgemaakt worden.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

grimm192

Avatar

Haha genious!

Mrjoost

Avatar

Lijkt mij erg grappig

Hyenas

Avatar

Dave Grohl +100

Vazilii

Avatar

Nice, word een box office killer

NieuwsFilm

meest populair