Britney Spears haalt keihard uit naar haar valse zus

"Mijn familie hebben mijn dromen verwoest"

FilmTotaal 14 January 2022 12:31 in Celebrity
Afgelopen jaar kwam Britney Spears veel in het nieuws. De 40-jarige zangeres nam afgelopen november haar eigen leven opnieuw in handen, nadat haar vader jarenlang de controle over werkelijk alles in haar leven had. Maar het blijft niet enkel en allen bij haar vader.

Britney zou namelijk meermaals om de hulp van haar jongere zus, Jamie Lynn Spears, gevraagd hebben, maar zij zou hier blijkbaar nooit op gereageerd hebben. Recentelijk 'ontvolgde' de wereldberoemde zangeres Lynn dan ook op Instagram. Lynn zei vervolgens nooit wat fout te hebben gedaan, maar daar is Britney het absoluut niet mee eens.

Reactie
Britney Spears deelde namelijk het onderstaande bericht op haar Twitter-pagina, waarin ze keihard uithaalt naar haar familie en voornamelijk haar zus. Zo zegt de zangeres: "Wat me misschien nog wel het meeste pijn heeft gedaan is dat mijn zus zei dat mijn gedrag uit de hand liep. Ze was er niet voor mij".

"15 jaar geleden had ze het altijd over mij, maar ze bracht nooit tijd met me door. Ik weet dus niet waar ze het over heeft, tenzij ze gewoon weer via mij geld probeert te verdienen. Mijn zus heeft nooit voor iets hoeven te werken, maar ze maakte wel gebruik van mij. Ze hebben allen geprofiteerd, me voor de gek gehouden en mijn dromen vernietigd".

Alleen
Britney weet dan ook dat ze er alleen voor staat: "Mijn familie houdt ervan om naar mij uit te halen en me pijn te doen, dus ik walg van ze. Ik heb echter geen zin meer om erover te huilen, want dat maakt alles alleen maar erger".

"Ze hebben me wel een belangrijke les geleerd, en dat is dat ik niemand kan vertrouwen. Ik zie mijn katten en honden als mijn familie, want ik moet helemaal alleen voor alles zorgen". Het volledige bericht is hieronder te zien.NieuwsFilm

meest populair