Niets kan de band van de originele Avengers vervangen

Niets kan de band van de originele Avengers vervangen

Dat zegt Jeremy Renner.

De band van de oorspronkelijke Avengers is niet te vervangen. Dat zegt Hawkeye-acteur Jeremy Renner.

Nadat Marvel Studios met groot succes het MCU lanceerde met Iron Man, introduceerde men vervolgens ook de rest van de machtigste helden van de Aarde. Tegen 2012 was de oorspronkelijke samenstelling van de Avengers compleet, met Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow, Hulk en Hawkeye.

Niet te vervangen
Een decennium later is de helft van de oorspronkelijke Avengers niet meer actief in het MCU. Iron Man en Black Widow hadden zichzelf opgeofferd voor de wereld en Captain America was na decennia actieve dienst met pensioen gegaan.

De tweede generatie helden, waaronder Doctor Strange, Sam Wilson en zelfs Spider-Man, zijn nu geïntroduceerd. Maar volgens Jeremy Renner kan de relatie van de oorspronkelijke Avengers niet vervangen worden. En daar noemt 'ie een goede reden voor:

"Het mooiste dat voortgekomen is uit de afgelopen elf jaar aan Marvel voor mij, en voor ons allemaal, is dat de oorspronkelijke A6 er vanaf het begin zijn geweest. Er zijn huwelijken en scheidingen geweest, kinderen werden geboren en voor velen van ons veranderde het persoonlijke leven en ons leven als acteur. Maar dat hebben we allemaal op een heel specifieke manier gedeeld. Dat kan je niet vervangen of kwantificeren en we hebben allemaal een tatoeage genomen om onze band en liefde te symboliseren."

NieuwsFilm

meest populair