'Spider-Man: No Way Home' helpt Tom Hardy's Venom niet bepaald

De kans dat we de acteur nu nog in het MCU gaan zien lijkt volgens sommige mensen klein...

Wouter Drummen 16 januari 2022 13:52 in Algemeen
Spider-Man: No Way Home werd erg sterk onthaald. In de laatste Marvel-film zijn diverse schurken en helden te zien, waaronder ook de nodige oude bekende gezichten. De blockbuster werd uitstekend onthaald, maar toch zou de film wel eens slecht nieuws kunnen betekenen voor Tom Hardy's Venom. Attentie: SPOILERS volgen!

Op het einde van de film duikt Hardy eventjes kort op als Venom in de mid-credits-scene, maar daar bleef het bij. Tom Holland's Spider-Man had zijn handen dan ook vol aan Green Goblin (Willem Dafoe), Dr. Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx), Sandman (Thomas Haden Church) en Lizard (Rhys Ifans). Gelukkig wordt hij hierin bijgestaan door de twee andere Spider-Man, Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Venom
Alle bovenstaande personages werden goed ontvangen en voornamelijk Maguire en Garfield worden geprezen, maar Hardy's Venom heel wat minder. De nodige fans vonden het namelijk maar een anticlimax, voornamelijk na het zien van Venom: Let There Be Carnage, waarin het er toch op lijkt dat Venom over niet al te lang Spider-Man tegen het lijf loopt. Helaas was dat in No Way Home (nog) niet het geval.

Daar blijft het echter niet bij. Hardy is kort op het einde van de film te zien in een bar voordat hij terug wordt 'getransporteerd' naar zijn eigen universum. Een klein Venom-deeltje blijft echter achter, waardoor het goed mogelijk is dat Holland het in de toekomst op moet nemen tegen Venom, maar niet Tom Hardy's Eddie Brock. De scene lijkt dus enkel en alleen in de film te zitten om aan een nieuw Spider-Man avontuur te kunnen werken, zonder Hardy.

Alleen
Fans vrezen dus dat Hardy's Venom wederom enkel en alleen te zien zal zijn in Sony films en het dus niet op zal kunnen nemen tegen Spider-Man of andere Marvel-superhelden en belangrijke personages. Zien jullie een nieuwe Venom in Marvel wel zitten, of hopen jullie toch dat er nog een manier wordt gevonden om Hardy terug te laten keren?

NieuwsFilm