Onder deze voorwaarde keert Andrew Garfield terug als Spider-Man

Krijgen we een Amazing Spider-Man 3?

Jim Pedd 19 januari 2022 06:43 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Andrew Garfield speelde tweemaal de rol van Spider-Man voor Sony Pictures. En het leuke was dat 'ie terugkeerde in de rol. In een artikel vertelt hij wat er nodig is om hem nog eens terug te brengen als Peter Parker.

Garfield ging langs bij de Happy Sad Confused podcast deze week en vertelde dat hij met alle liefde terug zou willen keren naar het Spider-Verse.

Terugkeren kan!
"De liefde heeft mij bereikt, net als het genot van mensen," begon Garfield. "Het was heel ontroerend, ik vind het echt mooi, omdat we na mijn tweede Spider-Man film ermee stopten. Het was niet af. Dus voor mij was de kans om terug te keren en er wat meer tijd in te kunnen steken, een mooie manier om het personage wat welverdiende afsluiting te gunnen."

Wat hij vooral ook wil is "verhalen maken die een verschil maken in de levens van mensen. Dus om dit terug te zien, en dat mensen zeggen dat ze dat ook echt voelen, is precies wat ik wil. Ik sta dus ook zeker ervoor open om terug te keren als het personage."

Maar: "dan moet het wel iets unieks, heel speciaals zijn en ook echt het publiek dienen, het personage verder helpen. Ik denk dat je iets speels en unieks en leuks zou kunnen doen. Wat dat is weet ik niet precies, maar als we het uit zouden vogelen is het echt leuk om te doen."

NieuwsFilm