Opmerkelijke recasting voor 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Een van de koningen is opnieuw gecast in Aquaman and the Lost Kingdom.

Jim Pedd 19 januari 2022 20:30 in Algemeen
Aquaman and the Lost Kingdom vierde recent het einde van de opnames. Regisseur James Wan bedankte zijn crew in het Verenigd Koninkrijk, in Los Angeles en in Hawaii die ervoor zorgden dat alles volgens planning kon verlopen.

Natuurlijk zullen er later dit jaar wat heropnames plaatsvinden. Maar voor nu is de film af en lijkt het erop dat het wel goed zit. Tegelijk ontdekte Murphy's Multiverse een opmerkelijk detail dat erop hint dat een van de koningen van onder de zeeoppervlakte opnieuw gecast wordt.

Aquaman and the Lost Kingdom-cast
Orm vroeg in Aquaman de koninkrijken om hem te erkennen als hun heerser. Maar de Brine King, leider van het koninkrijk Brine, weigerde te knielen. Hij stond zelfs op het punt zijn leven te laten, om met eer te kunnen sterven, maar werd gered door Arthur en Mera.

Toen we hem zagen, werd de stem van de Brine King ingesproken door John Rhys-Davies. Lang werd verwacht dat hij terug zou keren. Maar acteur Antony Gabriel beweert op Mandy, een castingplatform, dat hij het personage speelt in de film Aquaman: Necrus. En laat dat nou net de werktitel voor deze film zijn!

Wat er aan de hand is, is niet bekend. Maar wellicht dat Gabriel mocap heeft gedaan voor het personage en Rhys-Davies de stem levert?

NieuwsFilm