Nieuwe film George Clooney abrupt maanden stilgelegd

Clooney en Julia Roberts terug naar de VS.

Bram de Groot 19 januari 2022 10:14 in Algemeen
Met nog slechts twee weken tot voltooiing is de romkom Ticket to Paradise met George Clooney en Julia Roberts stopgezet. De productie vond plaats in Queensland, Australië. Beide acteurs zijn naar verluidt al teruggevlogen naar de Verenigde Staten.

De film van regisseur Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again) gaat over twee gescheiden ouders die zich naar Bali haasten om te voorkomen dat hun tienerdochter een onverstandig huwelijk aangaat, zoals dat van hen.

De boosdoener luistert naar de naam corona
De opnamestop is te wijten aan een ernstige COVID-uitbraak in Queensland. Er wordt gemeld dat de opnames pas over ten minste drie maanden zullen worden hervat. De productie ging vorig jaar van start en maakte gebruik van de Whitsunday-eilanden als vervanging voor Bali.

Ondanks een van de hoogste vaccinatiepercentages ter wereld, zou de gemakkelijk overdraagbare omicron-variant Australië hard treffen. Er zouden voor Australische begrippen nogal wat geïnfecteerde mensen rondlopen.

Universal heeft de film in de planning staan voor een release in oktober, maar de productiestop zou dat plan nog wel eens kunnen vertragen.

NieuwsFilm