Netflix onthult nieuwe trailer van sterk ontvangen oorlogsfilm 'Munich: The Edge of War'

Munich: The Edge of War ziet er tof uit!

Jim Pedd 20 januari 2022 06:20 in Video
Een nieuwe trailer laat de aankomende Britse oorlogsfilm van Netflix zien: Munich: The Edge of War. De film volgt twee voormalig vrienden tijdens de conferentie van München van 1938.

We zien George MacKay en Jannis Niewöhner de hoofdrollen van Hugh Legat en Paul von Hartmann spelen. Naast hen spelen ook mensen als Jeremy Irons (premier Neville Chamberlain), Ulrich Matthes (Adolf Hitler) en Liv Lisa Fries (Lenya) rollen.

Munich: The Edge of War-trailer
De trailer van Munich: The Edge of War begint met de vriendschap die Legat en Hartmann ooit hadden. Maar die verwelkt van gelukkiger tijden tot een behoorlijk deprimerende periode waarin Europa aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog stond.

Legat krijgt de taak om zijn vroegere vriend in te lijven om te spioneren voor de Britse regering. Na een intense reünie raakt Hartmann - een Duitse diplomaat - al snel betrokken bij de Britse missie en riskeert hij zijn leven om een cruciaal document van onder de neus van Hitler zelf te stelen.

De opnames van Munich: The Edge of War begonnen in oktober 2020 in zowel Duitsland als Engeland. Het geheel is gebaseerd op het boek Munich van Robert Harris en was tijdens het BFI London Film Festival in oktober te zien.

De ontvangst is positief. Munich: The Edge of War zie je vanaf morgen op Netflix.NieuwsFilm