Netflix kondigt actiefilm 'The Takeover' aan met Holly Mae Brood

De volgende Nederlandse Netflix-film.

Bram de Groot 20 januari 2022 11:20 in Algemeen
Netflix maakte al twee Nederlandse speelfilms: de Undercover-prequelfilm Ferry en de misdaadfilm Forever Rich. Nu heeft de streamingdienst een volgend project aangekondigd: The Takeover.

Dit keer maakt Netflix samen met producent Fiction Valley een Nederlandse actiefilm, met Holly Mae Brood (Meisjes van Plezier, Vals) in de hoofdrol. De film gaat over de zogenaamde 'white hat hacker' Mel die per ongeluk een internationaal hackersnetwerk platlegt.

The Takeover: Nederlandse Netflix Original Film #3
De synopsis: Als de ethische hacker Mel Bandison bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie.

Brood neemt de rol van Mel Bandison op zich en Géza Weisz speelt de rol van Thomas Deen, haar 'partner in crime'. We hebben hieronder een eerste foto van Brood als haar personage Mel.


De film is geschreven door Tijs van Marle, gebaseerd op een idee van Hans Erik Kraan, en wordt geregisseerd door Annemarie van de Mond (Taartman, Beet). De actiefilm speelt zich grotendeels af in Rotterdam, waar de opnamen eerder deze week van start zijn gegaan.NieuwsFilm