Christina Aguilera toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

Christina Aguilera toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

De zangeres gaat weer een stapje verder

Zangeres en celeb Christina Aguilera lijkt bezig met een comeback en die gaat gepaard met een hele boel bloot. Voor haar nieuwe Spaanstalige album ziet ze er bijzonder uitdagend uit en dat zien we ook terug op Instagram. De parttime actrice heeft eigenlijk maar bijzonder weinig aan op een reeks nieuwe foto's.

Christina Aguilera hoorden we een aantal jaar geleden nog als Akiko Glitter in de animatiefilm The Emoji Movie uit 2017 en ze was daarna te zien in kleine rollen in de films Zoe en Life of the Party. Uiteraard had ze haar grootste rol in de muzikale film Burlesque.

Maar weinig op het lijf
"Ik voel al jullie liefde voor La Fuerza! Heel erg bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit diep oprechte project! Ik ben nederig en dankbaar om jullie allemaal te kennen en jullie familie te noemen in deze mooie en persoonlijke muzikale reis terug naar huis," schrijft Christina onder meer op Instagram.

Ze trakteert iedereen op een reeks foto's waarop ze eigenlijk maar weinig om het lijf heeft. Slechts met een hand beschermt ze haar ronde vormen voor deze oog worden vastgelegd op de gevoelige plaat.


Zien hoe de 40 jarige Christina Aguilera haar borsten vasthoudt? Check de foto's dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair