Arnold Schwarzenegger betrokken bij serieus auto-ongeluk in Los Angeles

Arnold Schwarzenegger betrokken bij serieus auto-ongeluk in Los Angeles

De SUV van de acteur kwam tot stilstand bovenop een andere auto.

Arnold Schwarzenegger is gisterenavond betrokken geraakt bij een ernstig auto-ongeluk. Dit gebeurde in Los Angeles. Gelukkig liep het met een sisser af voor de acteur, maar een andere vrouw is wel naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er is precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk, maar het lijkt erop dat de 74-jarige Schwarzenegger zelf verantwoordelijk is voor het ongeluk. Het gerucht doet namelijk de ronde dat de Terminator-acteur een rood stoplicht over het hoofd heeft gezien en daardoor een andere auto inreed.

Actiescene
Het impact was behoorlijk groot, want de reusachtige, zwarte SUV van de acteur belandde bovenop de motorkap van een Toyata Prius. Ooggetuigen zeiden dan ook dat het ongeval net op een scene uit een actiefilm leek.

De bestuurster van de Prius moest met een hoofdwond naar het ziekenhuis worden gebracht. Schwarzenegger raakte zelf niet gewond tijdens het ongeval, maar omdat de wagen van de acteur bij de aanrijding kantelde, kwam hij ook nog op een Porsche Cayenne terecht.

Gevolgen
Volgens de politie verkeerde Schwarzenegger niet onder invloed en gedroeg hij zich netjes. Hij zou zich na het ongeval ook om de gewonde bestuurster van de Prius hebben bekommerd. Zie hieronder een foto van het ongeluk.



NieuwsFilm

meest populair