Fans Ana De Armas klagen Universal aan nadat de actrice uit film is geknipt

Ondertussen is Ana De Armas een ster, maar even geleden werd ze gewoon uit een film geknipt.

Bram de Groot 23 januari 2022 07:48 in Algemeen
Afgelopen jaren wist actrice Ana De Armas steeds meer indruk te maken. Zo dook ze op in Blade Runner 2049 en was ze even later een belangrijk gezicht in Knives Out. Afgelopen jaar was ze misschien wel het meest opvallende personage in de Bond-film No Time to Die.

Maar er was dus een tijd dat ook De Armas niet helemaal op het netvlies stond van Hollywood. Nu blijkt dat twee fans de studio Universal aanklagen omdat ze vinden dat ze voor de gek zijn gehouden.

Ana De Armas uit Yesterday gehouden
Volgens Conor Woulfe, 38, en Peter Michael Rosza, 44, hebben allebei $3.99 betaald aan Prime Video om de film Yesterday van Danny Boyle te kunnen kijken. Dit deden zij mede omdat ze een film met De Armas hadden verwachten.

"Consumenten werden door de trailer van Yesterday een film met Ana De Armas beloofd, maar kregen helemaal geen film met de aanwezigheid van Ana De Armas. Deze consumenten krijgen niet datgene wat ze bij de huur of aankoop verwachten," luidt de aanklacht.

Eerder zei scriptschrijver Richard Curtis al het volgende over de situatie: "Het was een zeer traumatische verwijdering, omdat ze er briljant in was. Ik bedoel echt stralend. Het waren enkele favoriete scènes uit de film, maar we moesten ze eruit knippen omwille van het geheel."

Misleidende trailers
Het tweetal eist 5 miljoen dollar van Universal Pictures als goedmakertje voor iedereen die de film keek in de hoop De Armas te zien. De heren zijn duidelijk gelukszoekers, maar ze hebben zeker wel een punt.

Het komt wel vaker voor dat de trailer ons iets anders belooft dan we uiteindelijk zien. Hieronder de verwijderde scène met De Armas.NieuwsFilm