Iconische X-Men schurk terug in het MCU? Kelly Hu ziet het zitten

Iconische X-Men schurk terug in het MCU? Kelly Hu ziet het zitten

Kelly Hu speelde Lady Deathstrike in X2.

In X-Men 2 debuteerde actrice Kelly Hu als Lady Deathstrike. Hoewel het personage het niet overleefde, was ze wel een interessante en kon ze het zelfs opnemen tegen niemand minder dan Wolverine zelf.

In de comics is Lady Deathstrike een cyborg die adamantium aan haar skelet heeft, in combinatie met verschillende cybernetische verbeteringen. Daaronder bevinden zich 30 centimeter lange adamantium-klauwen. In de film uit 2003 werd de achtergrond van het personage iets veranderd en was ze een mutant met dezelfde genees-vermogens als Wolverine.

Terugkeer in het MCU?
Aan het einde van X-Men 2 zagen we hoe Wolverine en de andere X-Men de basis van William Stryker infiltreerden. Daar nam de fanfavoriete Wolverine het uiteindelijk op tegen de mutant.

De twee waren aan elkaar gewaagd en Wolverine kon alleen winnen door haar te injecteren met meer adamantium. Een vreselijke dood, maar bijna twintig jaar later vertelt actrice Hu dat ze het wel zou zien zitten om terug te keren als Lady Deathstrike.

"Het zou geweldig zijn om terug te keren als Lady Deathstrike. En al helemaal als ze ditmaal wat dialoog heeft," lachte de actrice tegen ComicBookMovie. "Het zou heel leuk zijn met dialoog."

NieuwsFilm

meest populair