Elizabeth McGovern over haar vermoeiende relatie met Sean Penn

Een lange tijd geleden, maar de actrice weet het nog goed.

FilmTotaal 25 januari 2022 10:58 in Celebrity
Zo'n 40 jaar geleden had Elizabeth McGovern een relatie met Sean Penn. Nu, decennia later, blikt de Downtown Abbey-actrice hierop terug.

Tijdens een recent interview had McGovern het erover. De twee acteurs leerden elkaar op een jonge leeftijd kennen tijdens de opnames van Racing To The Moon. Ondanks het feit dat het in het begin heel goed verliep tussen de bekendheden, had het volgens McGovern nooit lang kunnen duren.

Onmogelijk
Zo zegt de actrice: "Ik had hem kunnen volgen, maar daar had ik geen interesse in. We beliepen allebei verschillende levenspaden. Gek is dat niet, we waren allebei net pas 20, dus het zou niets minder zijn geweest dan een klein wonder als we voor altijd bij elkaar zouden zijn gebleven. We waren nog jong en moesten nog ontdekken wie we eigenlijk zelf waren".

McGovern geeft toe dat het ook een vermoeiende relatie was: "Ik herinner me wel nog goed dat Sean me overweldigde met al zijn gevoelens. Het was voor mij de eerste echte keer verkering met een jongen, dus het begin was zeker leuk. We waren even oud, waren allebei acteurs. We beleefden alles samen".

Hollywood
Toch kwam hier een eind aan. McGovern zegt dat dit voor een groot deel komt omdat Penn werd 'opgeslokt' door Hollywood: "Het werd gewoon te lastig en ik kon niet langer zo doorgaan. We wilden ook gewoon andere dingen doen".

"Ik weet dat Sean graag doet dat hij niet een van de Hollywood-personen is, maar geloof me maar als ik zeg dat hij dat echt wel is!".

NieuwsFilm