Deze nieuwe Netflix Original doet het erg goed

Deze nieuwe Netflix Original doet het erg goed

De Netflix Original Babamin Kemani uit Turkije in Top 10.

De top tien op Netflix is de afgelopen dagen flink in beweging. Na bijna een week met bijna dezelfde films is de toplijst verwelkomt deze flink wat nieuwe titels.

Naast dat vandaag een stevige misdaadfilm op de vierde plaats binnenkwam, verscheen enkele plaatsen lager het drama Babamin Kemani.

Netflix Top 10: Babamin Kemani nieuw in de lijst op #7
De Turkse film Babamin Kemani, ook bekend onder de titel My Father's Violin, komt van regisseur Andaç Haznedaroglu en er zijn rollen voor onder meer Engin Altan Düzyatan, Belcim Bilgin en Selim Erdoğan. Hieronder de trailer.


In de film is Ali Riza een straatviolist. Na het overlijden van zijn vrouw woont hij alleen met zijn achtjarige dochter Ozlem. Voor zijn dochter heeft hij een geheim. Hij heeft namelijk een terminale ziekte en zal niet lang meer leven. Ali vraagt aan zijn jongere broer Mehmet Mahir om zijn dochter te adopteren na zijn dood.

Maar de band tussen de twee blijkt niet goed en Mehmet beantwoord de vraag niet. Het is Mehmets vrouw Suna die hem overhaalt en Ozlem in huis te nemen. Dit zorgt ervoor dat ze niet naar weeshuis moet. Een moeilijke relatie tussen de oom en het nichtje is het gevolg.

NieuwsFilm

meest populair