'Star Wars' heeft er een Thanos-achtige schurk bij

'Star Wars' heeft er een Thanos-achtige schurk bij

Grand Admiral Thrawn heeft die potentie.

Grand Admiral Mitth'raw'nuruodo, ook wel bekend als Thrawn, zou zomaar eens de volgende Thanos kunnen worden in de Star Wars-franchise.

Thrawn is de belangrijkste officier in de Imperial Navy en vermoedelijk zelfs in de hele Star Wars-franchise. Hij werd in eerste instantie gelanceerd in Star Wars Legends en later zelfs toegevoegd aan het nieuwe canon.[/b]

Thrawn maakte zijn debuut in Star Wars Rebels. Hij blijkt afkomstig van de geheimzinnige Grysk Hegemony, een machtige soort uit de Unknown Regions. Hij lijkt van plan te zijn om uiteindelijk een invasie te beginnen in het sterrenstelsel. Waarmee Thrawn opgebouwd wordt als voornaamste vijand in het sterrenstelsel, precies zoals Thanos dat ook was.

Thrawn als vijand
Grand Admiral Thrawn wordt steeds belangrijker in de franchise. In The Mandalorian hoorden we al over zijn rol en 't feit dat Ahsoka Tano naar hem op zoek was. Vervolgens werd Ahsoka besteld, een serie waarin Tano vermoedelijk ook direct naar hem op zoek gaat.

In het Marvel Cinematic Universe hoorden we jarenlang kleine teases rond Thanos, tot hij eindelijk zijn opwachting maakte en alle helden moesten samenwerken om het tegen hem op te nemen.

Thrawn is tot nu toe ogenschijnlijk vrij irrelevant geweest in de Star Wars-series van Disney+, maar krijgt vermoedelijk straks een behoorlijk grote rol.

De komende jaren kan het dus nog bijzonder interessant worden als het op de Star Wars-franchise aankomt!

NieuwsFilm

meest populair