Poster 'The Batman' verenigt 3 schurken met de nieuwe Dark Knight

Poster 'The Batman' verenigt 3 schurken met de nieuwe Dark Knight

Batman vs. de Penguin, de Riddler en Catwoman.

Zou de nieuwe Batman in The Batman zo goed kunnen zijn dat we de duistere held in The Dark Knight van Christopher Nolan vergeten? Op dit moment zijn er veel mensen die denken van wel. Maar of de film in zijn geheel, met zijn drie schurken, ook zo goed wordt? We gaan het over een ruime maand op het witte doek zien.

Hieronder zie je de nieuwe poster die is uitgebracht voor de aankomende DC-film The Batman, die op 3 maart 2022 in de bioscoop zal verschijnen. Hoewel de meeste eerdere posters zich richtten op Batman en Catwoman, zijn nu alle baddies aanwezig.

Ontmasker de waarheid
Opnieuw is de slogan "ontmasker de waarheid" prominent aanwezig en zowel Colin Farrells Penguin als Paul Dano's Riddler zijn te zien samen met Robert Pattinson en Zoë Kravitz.

Bekijk de afbeelding

In The Batman van Matt Reeves is het 't jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is.

NieuwsFilm

meest populair