Tom Holland en zijn vriendin Zendaya weer betrapt tijdens intiem momentje

Tom Holland en zijn vriendin Zendaya weer betrapt tijdens intiem momentje

Zendaya is op bezoek bij haar vriend in Londen.

Zendaya is de oceaan overgestoken om haar vriendje Tom Holland te kunnen bezoeken in Londen. Dat blijkt uit foto's die de paparazzi de afgelopen dagen van de tortelduifjes hebben weten te maken.

Marvel-fans die de afgelopen dagen goed hebben opgelet in Londen hadden daar zomaar eens Tom Holland en Zendaya kunnen spotten. De Euphoria-ster is namelijk op bezoek bij haar liefje in de Engelse stad en daar trekken ze volop de deur uit.

Zo is op een van de foto's te zien dat Zendaya met een aantal winkeltassen in haar hand richting de woning van Holland loopt.

Op andere kiekjes lopen ze samen door de stad rond. De twee lopen er lekker warmpjes bij. Ze hebben zich gekleed in simpele en comfortabele vrijetijdskleding.

Toch kan het voor deze verliefde sterren niet warm genoeg, want op een van de foto's is te zien dat Zendaya haar arm om Hollands middel heen heeft geslagen. Af te leiden is dat hij haar iets laat zien op zijn telefoon.

Later werden de twee ook gesignaleerd in West End, het bekende theaterdistrict van Londen. Daar bezochten de Spider-Man-vertolker en Zendaya een voorstelling van Harry Potter and the Cursed Child.

Benieuwd naar deze foto's? Je kunt ze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm

meest populair