Deze ontzettend populaire Netflix-film blijft alle concurrentie verslaan

Deze ontzettend populaire Netflix-film blijft alle concurrentie verslaan

Nederland geniet volop van deze nieuwe romkom.

Nederland kan maar geen genoeg krijgen van de Netflix-film The Royal Treatment. Al bijna een week lang staat deze romkom bovenaan het lijstje van de best bekeken titels op de streamingdienst.

Bekijk de afbeelding
In The Royal Treatment wordt de New Yorkse kapster Izzy (Laura Marano) gevraagd om het haar te knippen van de charmante prins Thomas (Mena Massoud), die op het punt staat te trouwen. Dat doet hij echter niet uit liefde, maar uit plichtsbesef. Wat er vervolgens gebeurt, laat zich natuurlijk vrij gemakkelijk uittekenen.

De film doet het tot nu toe minder goed onder de critici. Zij beoordelen de zoetsappigheid met een magere gemiddelde score van een 4.4 op Rotten Tomatoes. En die negatieve beoordelingen kunnen de Nederlandse Netflix-kijkers dus niets schelen; er is immers duidelijk een groot publiek voor dit soort films.

The Royal Treatment staat ondertussen al bijna een week op nummer #1 in de Top 10 best bekeken films op Netflix en verslaat daarmee onder meer het nieuwe oorlogsdrama Munich: The Edge of War.


Heb jij The Royal Treatment al gezien? Zo ja; wat vond je ervan?

NieuwsFilm

meest populair