Tom Holland haatte Benedict Cumberbatch in 'The Power of the Dog'

The Power of the Dog is een indrukwekkende Netflix-film.

Jim Pedd 29 januari 2022 22:30 in Algemeen
Tom Holland onthulde recent dat hij echt een hekel had aan zijn Spider-Man: No Way Home co-ster Benedict Cumberbatch in de nieuwe film The Power of the Dog van Netflix.

De film The Power of the Dog heeft een hoofdrol voor Cumberbatch. Hij is in 1925 een rancher die angst inzaait bij de mensen om hem heen, tot hij blootgesteld wordt aan de mogelijkheid van liefde. In december 2021 werd The Power of the Dog online gezet door Netflix.

The Power of the Dog
We weten dat Cumberbatch heerlijk ver ging voor de rol van Phil Burbank. Hij stopte een tijdje met douchen en zich wassen, besloot extreem veel te roken en kreeg daardoor zelfs nicotine-vergiftiging. Maar hij was ook behoorlijk onaardig te zijn geweest op de set. En in de film zelf niet voor iedereen herkenbaar, waaronder voor Holland niet.

"Toen ik je aan het begin van de film zag, dacht ik: 'Whoa, dat is niet de Benedict die ik ken. Wat is er hier aan de hand?'," aldus Holland tijdens een duo-interview.

"Vanaf het moment dat ik je in de film zag, haatte ik je echt. Ik vond je verschrikkelijk en gewoon grotesk en gemeen. Terwijl de film verder gaat, en wat ik er zo mooi aan vind, is dat hij draait om thema's als toxic masculinity en gaslighting, maar het probleem meer verkent dan dat het heel plat aanwezig is. Niet dat zijn acties op welke manier dan ook te rechtvaardigen zijn. Maar je begrijpt waarom hij is zoals hij is."

NieuwsFilm