Deze bekende spierbundel moet The Rock doen vergeten in 'Fast & Furious 10'

Deze bekende spierbundel moet The Rock doen vergeten in 'Fast & Furious 10'

De Aquaman-acteur zou moeten opduiken in F10.

Spierbundel Jason Momoa heeft de opnames voor het dit jaar te verschijnen Aquaman and the Lost Kingdom er net opzitten en nu wordt alweer duidelijk dat hij zich waarschijnlijk bij een andere grote filmfranchise gaat aansluiten.

The Hollywood Reporter meldde als eerste dat Mamoa zal opduiken in Fast & Furious 10. De acteur was al even in gesprek met Universal en het lijkt erop dat hij de afwezige Dwayne Johnson moet doen vergeten.

Laatstgenoemde liet onlangs in niet mis te verstane woorden weten dat hij echt niet terugkeert in de reeks, ondanks dat de makers en kopman Vin Diesel dat graag zouden zien gebeuren.


Jason Momoa als schurk
Volgens The Hollywood Reporter zou Momoa de rol van de slechterik gaan spelen in ten minste Fast & Furious 10, die opnieuw geregisseerd wordt door Justin Lin. Hij zou dan te zien zijn naast vertrouwde namen als Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang en Charlize Theron.

Fast & Furious 10 zou een eerste deel worden in een afrondend tweeluik en staat al gepland voor mei 2023. Momoa zien we overigens dit jaar ook in de epische Netflix-fantasyfilm Slumberland.

NieuwsFilm

meest populair