Gruwelijk lekkere beelden uit 'The Batman'

Gruwelijk lekkere beelden uit 'The Batman'

Nog heel even en dan kun je naar de DC-film.

De maand februari heeft helaas niet zo heel veel grote blockbusters op het programma staan. In maart gaat dat veranderen. En die maand zal aftrappen met de DC-film The Batman. Hieronder hebben we weer een aantal gave nieuwe beelden uit de film van regisseur Matt Reeves.

In de film zien we heel wat bekende personages voorbij komen, aangezien we ze waarschijnlijk allemaal al een keer in een live action-film gezien hebben, met onder meer Zoë Kravitz als Selina Kyle / Catwoman, Paul Dano als Edward Nashton / The Riddler, John Turturro als Carmine Falcone, Jeffrey Wright als Commissioner James Gordon, Andy Serkis als Alfred Pennyworth en Colin Farrell als Oswald Cobblepot / Penguin.

Nieuwe tv-spot met Batman en zijn Batmobiel
Hieronder zie je nu een nieuwe tv-spot met Robert Pattinson als Bruce Wayne / Batman en zijn gave, meer grauwe Batmobile. De film van Warner Bros. en DC Films moet op 3 maart in première gaan in de Nederlandse bioscoopzalen.

Wat zeg jij? Denk jij dat deze Batman-film beter wordt dan The Dark Knight uit 2008 van Christopher Nolan? Of denk je dat die film waarschijnlijk nooit geëvenaard gaat worden?



NieuwsFilm

meest populair