Netflix kaapt 'Masters of the Universe' met nieuwe acteur als He-Man

Als jaren in ontwikkeling. Netflix slaat zijn slag.

Verleden jaar verscheen op Netflix al de animatieserie Masters of the Universe: Revelation en nu wordt duidelijk dat de streamingdienst ook met een live action-film aan de slag gaat.

Netflix heeft namelijk de film Masters of the Universe opgepikt nadat even geleden duidelijk werd dat Sony Pictures en Mattel Films geen vertrouwen meer hadden in hun plannen.

Netflix heeft zijn Masters of the Universe nu via The Hollywood Reporter aangekondigd en in de hoofdrol als He-Man krijgen we acteur Kyle Allen te zien. Je kent hem mogelijk uit West Side Story en hij zal dit jaar te zien zijn in Black Adam als Noah Centineo.

Masters of the Universe
De opnames voor de film moeten aankomende zomer gaan starten met de Nee Brothers (The Lost City) als regisseurs. Zij schreven al een script met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-schrijver David Callaham.

Het verhaal zal zich concentreren op "een wees genaamd Adam, die ontdekt dat hij een prins is die voorbestemd is om de redder van een ver land te zijn en snel alles moet leren over zijn macht om zijn thuis te redden van de kwaadaardige Skeletor."

Vermoedelijk eind 2023 of in 2024 op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair