Volgende Christopher Nolan-film komt er snel aan

Volgende Christopher Nolan-film komt er snel aan

Oppenheimer begint al bijna met z'n opnames.

Het lijkt erop dat de opnames van Christopher Nolan's Oppenheimer snel van start gaan. Nolan is een van de opvallendste filmmakers van de afgelopen jaren en maakt vaak unieke films die op zichzelf staan, en originele verhalen vertellen.

Zijn nieuwste film is het levensverhaal van J. Robert Oppenheimer. Hij was een Amerikaans theoretisch fysicus die cruciaal was in de ontwikkeling van de eerste kernwapens. Cillian Murphy speelt de rol van Oppenheimer, de man die gezien wordt als "de vader van de atoombom".

Opnames van Oppenheimer
Vandaag horen we dat de opnames van de historische dramafilm in Los Alamos, New Mexico moeten beginnen. Dat zal in maart al het geval zijn.

Er schijnt druk gezocht te worden naar figuranten en een casting call is uitgegaan naar "New Mexico-locals, voor de rollen van veteranen, militairen en wetenschappers".

De castleden "moeten gedurende twee tot drie volledige dagen beschikbaar zijn in maart 2022 en gevaccineerd zijn tegen COVID-19." Bovendien dragen ze "stijlen van de jaren 1920-1940".

De casting call laat zien dat het eerste deel van de opnames zich focust op het werk van Oppenheimer in het bouwen van de eerste kernwapens. Vermoedelijk zien we ook de eerste ontploffing die plaatsvond in Socorro, New Mexico.

NieuwsFilm

meest populair