Rampenfilm 'Moonfall' toont de binnenkant van de maan

Rampenfilm 'Moonfall' toont de binnenkant van de maan

Roland Emmerich zorgt voor een maanval.

Hoeveel vernietigingen van de Aarde kan een mens verduren? Waarschijnlijk kan Roland Emmerich (2012, The Day After Tomorrow) er geen genoeg van krijgen. In zijn volgende grote Hollywoodfilm stuurt hij namelijk de maan op de Aarde af.

Dit keer moeten Halle Berry, Patrick Wilson en John Bradley de dag redden, al moeten ze niet alleen afrekenen met de maan. Er is ook een buitenaardse dreiging.

Twee clips uit Moonfall
Het wordt via onderstaande clips duidelijk dat de film vooral veel laat zien van de drie eerder genoemde namen. Hieronder de clips We're Gonna Need A Megastructurist en Inside the Moon. In Nederland verschijnt de scifi-rampenfilm eind maart, terwijl deze volgende week al in de States in première gaat.



In Moonfall slaat een mysterieuze kracht de maan uit zijn baan rond de aarde en stuurt hem op een ramkoers met het leven zoals wij dat kennen. Slechts enkele weken voor de inslag is NASA-directeur en voormalig astronaut Jo Fowler ervan overtuigd dat ze de sleutel heeft om ons allemaal te redden.

Slechts één astronaut uit haar verleden, Brian Harper, en een samenzweringstheoreticus K.C. Huisman geloven haar. Deze onwaarschijnlijke helden zullen een wanhopige missie in de ruimte ondernemen, waarvoor ze iedereen van wie ze houden achter zich laten, alleen om te ontdekken dat ze zich misschien op de verkeerde missie hebben voorbereid.

NieuwsFilm

meest populair